Ideaalne toatemperatuur magamiseks

Milline peaks olema magamiseks ideaalne toatemperatuur?

Magamistoa temperatuur mängib olulist rolli kerge uinumise ja kvaliteetse une tagamisel. Kõrge temperatuur mitte ainult ei lükka uinumiseks kuluvat aega edasi, vaid lühendab ka sügavas unes veedetud aega ja põhjustab kehvema une kvaliteeti.
Hea uni sillutab teed tervislikule elule. Hea une nimel saab teha palju asju. Üks vajalikumaid ja elementaarsemaid tingimusi on see, et ruum, milles magad, oleks magamiseks sobiv. Lisaks voodi- ja unetoodetele mõjutab und otseselt ka toa temperatuur.

Kuidas mõjutab toatemperatuur und?

Toa temperatuur, kus magate, on kvaliteetse une jaoks väga oluline. Ideaalne toatemperatuur magamistubades peaks uuringute järgi olema 16-19 kraadi.
Kuna toatemperatuur mõjutab otseselt und ja ainevahetust, tuleks jälgida, et toas, kus magad, oleks ideaalne temperatuur!
Milline peaks olema toa temperatuur, kus imikud magavad?

Täiskasvanute ja imikute vahel ei ole magamisruumi temperatuuri osas põhimõtteliselt palju erinevusi. Enamik selle teema eksperte ütleb, et beebide toatemperatuur magamise ajal peaks jääma 18–21 kraadi vahele. Ühesõnaga, üks-kaks kraadi soojem kui vanemate magamistoa temperatuur on beebidele piisav.

Miks peaksite magama jahedas toas?

Soovitatavad temperatuurid aitavad teil kiiremini uinuda ja kvaliteetselt magada. Samuti tagab see pikemad REM- ja sügava une perioodid. REM on unefaas, kus unenäod esinevad ja aju salvestab salvestatud andmed. Selle käigus tehakse kehas parandusi ja erituvad hormoonid. Magamistoa jahedana hoidmine tagab selle protsessi korrapärase kulgemise.

Tutvuge meie SleepCity-Hea Une Valem salongis pakutavate jahutuseta, kui jahutusega patjadega, mis tagavad mugava ja kvaliteetse une!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga