1,100.001,890.00 sis. KM

UUS MADRATS TEMPURILT – TEMPUR FORM MADRATS!

Tutvustame TEMPUR Form™, meie originaalse TEMPUR® madratsi uusimat arengut.

TEMPUR®-is teame, et suurepärane ööuni võib muuta su elu. Seetõttu oleme aastatepikkuse uurimistöö tulemusena veelgi täiustanud oma teedrajavat unetehnoloogiat, mis tõi meid TEMPUR Form™ madratsini.

TEMPUR ADAPT® MATERJAL
TEMPUR Adapt® Materjal on survet leevendav TEMPUR® Materjal, mis on ümber sündinud. Materjal  kohandub vastavalt igale kehakumerusele ja neelab voodis liikumise, pakkudes suurepärast mugavust ja toetust. Meie ikooniline TEMPUR® tunne on nüüd viidud järgmisele tasemele.

JÄIGEM TUNNE
Jäigema madratsi tunne pakub ülimat toetust, mis õrnalt kohandub kehaga.

FORM 25cm MADRATSI KÕRGUS
TEMPUR Form™ Plus on TEMPUR Form™ kollektsiooni tuum, 25 cm kõrgune madrats.

Laske endal kogeda parimat und uusima TEMPUR FORM madratsiga!

 

1. TEMPUR Fit™ kate on loodud ainulaadse TEMPUR® tunde suurendamiseks ja võimaldab materjalil ideaalselt sobituda iga uneminuti jaoks nagu ei midagi muud siin maa peal. Katte elegantne disain on inspireeritud meie kosmosepärandist. Kate on eemaldatav ja pestav 30 kraadi juures, et olla koguaeg puhas ja värske.
2. TEMPUR Adapt® Comfort kiht on survet leevendavast TEMPUR® materjalist, leiutasime selle uue materjali. See materjal vastab igale uneomaniku soovile , toetades keha ja neelates voodis liikumise, mis muudab une ainulaadseks uneks maailmas.
3. TEMPUR Adapt® tugikiht on loodud reageerima ja looma täiusliku sünergiat TEMPUR Adapt® Comfort kihiga. Veelgi suurem kohanemisvõime ja konkurentsitu tugi.
4. 5.  TEMPUR Durabase™ tehnoloogia võimaldab kombineerides ülaltoodud kihte ainulaadsetel tehnoloogiatel maksimeerida mugavuse ja toe kauakestva madratsi jaoks.