Mäluvahtmadratsite eelised

Millised on mäluvahu eelised? Mäluvahust madratsid vähendavad survet punktidele ja kohanevad kehaga viisil, mida vedrud lihtsalt ei suuda. Vähem survet kehal suurendab vereringet parema une saavutamiseks. Mäluvahust madratsid soodustavad ka tervislikumaid unenägusid, kuna need on loomulikult antibakteriaalsed ja tolmulestadest vabad. See on suurepärane omadus astma või allergiatega inimestele. Mäluvahust madratsiga saate öösel keerata, katkestamata partneri und, sest vaht ei edasta liikumist.

Geeliga mäluvaht on tuntud selle poolest, et see on vastupidavam kui traditsiooniline mäluvaht. Geeliga mäluvahtmadratsid on tavaliselt tihedamad ja suudavad survet punktidele veelgi tõhusamalt vähendada. On mitmeid kaubamärke, mis valmistavad mäluvahust madratseid, sealhulgas Tempur-Pedic ja Sealy, mida meie siin müüme. Kõige tuntum nimi on Tempur-Pedic, mis pakub madratseid, mis tagavad jahutuse, kohanduva toe ning kuulub 1998. aastal Kosmose Tehnoloogia Kuulsuste Halli, kuna see on maapealset elu parandanud tänu kosmose jaoks välja töötatud uuendustele.

Paljud vahtmadratsid on ka tuntud selle poolest, et need on rohkem ümbritsevad, mis võib olla suurepärane neile, kes naudivad pehmeid, sooje voodisid. Lisaks võivad need voodid olla mugavamad neile, kes magavad külili, kuna need ei põhjusta liigset survet liigestele.

Mäluvahu Eelised

Mäluvahust magamine pakub mitmeid eeliseid. Allpool käsitleme viit peamist.

Tõeline Keha Sobivus

Mäluvahust madratsid vormivad aktiivselt vastusena kuumusele ja survele teie keha, mis tähendab, et need suudavad kehakaalu ühtlaselt jaotada ning naasta oma algsele kujule, kui surve eemaldatakse. Meie kliendid ütlevad sageli, et tunnevad, nagu nad sulaksid madratsisse.

Temperatuuri Kontrolli Toetus

Varem oli mure, et mäluvahust madratsid imavad ja hoiavad kinni soojust, muutes mõned inimesed öösel ebamugavalt soojaks.

Siiski on tänapäevased mäluvahust madratsid kavandatud jahutusomaduste ja täiustatud temperatuuri reguleerimise funktsioonidega, mis võivad aidata teil sügavamalt ja jahedamalt magada.

Valu Leevendav Mugavus

Mäluvahust madratsid pakuvad tervisele kasu, leevendades valu, keha valusid ja lihaspingeid ning aitavad kehal kiiremini taastuda vigastustest. Tegelikult viib materjal valu kohtadest kehal ära. Kuidas see toimib? Valul on veidi kõrgem temperatuur kui ülejäänud kehal, ja mäluvaht on kavandatud pehmendama, kui see muutub soojemaks ja vormima keha, lisades või vähendades survet piirkonnas.

Allergia Sõbralik

Keskkonna, Tervise ja Ohutuse Online’i andmetel sisaldab paar aastat tavapärane madrats kuskil 100 000 kuni 10 miljonit tolmulesta. Mäluvahust madratsid on aga valmistatud polüuretaanvahust, kiust kogumist, mis takistab allergiat tekitavate tolmulestade kogunemist voodi sisse. Erinevalt tavalistest madratsitest takistab mäluvahu tihe koostis aktiivselt allergiaallikate kuhjumist aja jooksul.

Liikumise Ülekande Vastupanu

Üks parimaid valikuid paaridele, mäluvahust madratsid ei edasta liikumist ja vähendavad häireid, kui partner voodis liigub. Kui teie partner keerutab ja pöörab, ei tunne te seda peaaegu üldse tänu mäluvahu šoki neeldumisele.

Kuigi unevajadused ja eelistused varieeruvad, pakuvad mäluvahust voodid nutikat alternatiivi tavalisele madratsile. Looduslik valuravi, vormiv tugi ja minimaalne liikumise ülekanne. Kõike seda leiate mäluvahust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga