SleepCity siiditekid- tussah siid, mis see on?

Tussah-silki toodetakse vaid vähestes riikides, kuid kõige paremini on see ehk tuntud kui metsik siid, mida kogutakse India ja teiste Lõuna-Aasia riikide metsadest. Kuldse värvusega siid erineb tööstuslikust siidist – see on tekstuursem ja ketrub lõngaks, millel on pisut rohkem kohevust. Lopsakus aga tagab erakordse hingavuse palaval ajal ja hoiab soojust jahedamal ajal.

Tussah siid on korjatud looduslike siidiusside kookonitest. Need keerutavad kaunites kreemikates, kuldsetes ja pruunides toonides ebaühtlast filamenti, mis annab tussah’le iseloomuliku struktuuri ja välimuse . Tussah siid on kerge, luksusliku puudutusega ja tundub võluv.

SleepCity siiditekid on täidetud 100% Tussah siidiga, et aidata teil öösel end välja magada. Valikus on KERGE, KESKMINE ja SOE siiditek, oleneb mis ajal tekki soovite kasutada. Teki ümbris on valgest batistist, mis on õrn ja kehale mõnus materjal.

Vaadake tekke: https://sleepcity.ee/product-category/tekid-2/sleepcity-siiditekid/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga