TEMPUR madratsite KKK:

Igal Tempuri madratsi ja padja keskmes on patendeeritud TEMPUR-materjal®, mis on alguse saanud NASA tehnoloogiast.
1960-ndate aastate lõpus leiutasid NASA teadlased täiesti uue materjali, mida seejärel kasutati ja katsetati kosmosesüstikute pardal.

Tempuri asutajad adusid materjali potentsiaali ning investeerisid teadusuuringutesse mitmeid aastaid. Pikkade uurimistööde ja katsetuste tulemusel valmis TEMPURi® ainulaadne, patendeeritud materjal, mille tagajärjel toodeti maailma esimene viskoelastne madrats ja padi.

Tempuri materjal tõestas oma ainulaadseid omadusi & kasulikkust esmakordselt tervishoiusektoris. Nüüdseks leidub TEMPUR-i tooteid magamistubades & kodudes üle maailma, tõstes miljonite inimeste heaolu taseme uuele tasandile. Tempur ainus madratsi- ja padjabränd, mida NASA on tunnustanud elukvaliteedi parandamise eest. See au eristab Tempurit teistest tootjatest ja samas inspireerib pidevalt tegema tooteuuendusi. Uni on ülioluline osa inimese heaolust ja tervena püsimisest. Uue TEMPURi madratsi ostmine võib tunduda suure väljaminekuna, teistpidi on see kindel investeering aastateks oma tervisesse, mistõttu otsust millist madratsit valida, ei tohiks teha kergekäeliselt ega kiirustades. Voodis veedame vähemalt kolmandiku oma elust. Soovitame võtta endale aega ja leiada tee meie hubasesse esindussalongi, Pärnu mnt 110, Tallinn. Koos leiame just sulle ja/või sinu perele sobivaima madratsi või magamistoa toote.

Oleme teadlikud, et TEMPUR® erineb väga tavapärastest madratsitest. Selleks, et aidata teil otsustada, kas
TEMPURi® madrats võiks teile sobida, oleme sagedamini esitatavad küsimused siia kokku kogunud.

Kuidas ma tean, milline TEMPURi madrats on minu jaoks parim?

Parim?!- Õige toote leidmiseks soovitame alustada erinevate toodeta proovimisest!
Külastage meie esindussalongi ja leidke endale sobiv madrats ja/või padi – tugevam või pehmem, kõrgem või madalam, jahutava efektiga või traditsiooniline. Sõprade soovitustele ei tasu seekord lootma jääda. Oleme kõik erinevad ja see, mis ühele sobib, ei pruugi teisele sobida. Isegi kui teie ja teie partner olete harjunud magama ühisel madratsil, võivad mõlemal olla soovid ja arusaamad mugavusest erinevad. Arvestades voodi parameetreid, erineva suuruse, kõrguste ja tugevusega TEMPUR madratsite saadavust, on parim soovitus siiski & ainult proovimine.
TEMPUR madratsite kollektsioonis on mitmeid valikuid, seetõttu leiame alati erinevatele soovidele sobiva toote.
Tempuri madratsite erinevuste leiate ka infot e-poe rubriigist “Madratsid”->”TEMPUR madratsid”. Tere tulemast meie esindussalongi!

Miks ei saa TEMPURi madratseid osta veebipoest?

Tempur madratsid on tavapärasest erinevad , mistõttu on oluline valida just see, mis sulle täpselt sobib arvestades vanust, tervislikku seisundit ja erisoove. Eelnevast tulenevalt ja kui varasem kokkupuude TEMPUR toodetega puudub, ei soovita me TEMPUR madratsite ostmist veebipoest.
Kui sa oled juba olnud Tempuri kasutaja, siis sa oled teadlik ostja ja valida on oluliselt lihtsam. TEMPUR madratsid on pika elueaga – tehasepoolne garantii on 10 aasat!

Külasta meie esindussalongi, Pärnu mnt 110, Tallinn!

Kuidas ma tean, milline TEMPURi padi on minu jaoks parim?

TEMPUR pakub kahte tüüpi patju – ergonoomilisi ja traditsioonilisi.
Ergonoomilised padjad erinevad oma kuju ja omaduste poolest oluliselt klassikalise kujuga patjadest. Millist ergonoomilist patja valida, sõltub eelkõige teie magamisharjumustest, magamisasendist ja terviseprobleemidest (kui neid on). Ergonoomilisi patju soovitatakse enamjaolt ebamugavustunde ja erinevate kaelaprobleemide korral. Patjade kirjeldustes on loetelu, millistel juhtudel oleks üks või teine neist sobivam. Patju saab valida (aga mitte kõiki) verineva kõrgusega ja tugevuse/pehmusega, olenevalt teie kehatüübist ja N: õlga kõrgusest.
Klassikalised padjad sobivad neile, kes ei vali kindlaid magamisasendeid ja kes tunnevad end tavapärase 4-nurkse kujuga padjal piisavalt mugavalt. Loomulikult koosnevad nii eronoomilised kui traditsioonilsed TEMPURi padjad kõik spetsiaalsest rõhku ühtlustavast TEMPUR patendeeritud materjalist, mistõttu tunne TEMPURI padjal magades erineb oluliselt udusulgede või muust materjalist padja tunnetusest.
Kui te pole päris kindel, milline padi teile kõige sobivam oleks, soovitame telefoni teel konsulteerid meie müügikonsultantidega, kuid parima tulemuse tagab kindlasti meie esindussalongi isiklikult külastades. Proovige mitut varianti ja leidke endale just see eriline ja parim padi!

Mida tähendab SmartCool™ tehnoloogia?

TEMPURi madratseid ja patju pakutakse SmartCoolTM tehnoloogia poolt välja töötatud katetega. Selle tehnoloogia abil töötati välja materjal, mis imab endasse liigse kehasoojuse, hoides nii katte, kui kasutaja värske ja jahedana. SmartCool kattega madrats või padjakate tekitab jahedustunde ja aitab reguleerida kehatemperatuuri, kui magama jäämine on raskendatud või kui on liiga palav.

Kas on normaalne, et TEMPUR® madrats või padi muutub kõvaks, kui toatemperatuur on alla 17,16 kraadi?
Madratsite & patjade materjal reageerib ümbritseva õhu temperatuurile, kuid TEMPUR® materjal säilitab oma funktsioonid ja ainulaadsed omadused igal temperatuuril. Kui toatemperatuur on tavapärasest madalam, siis TEMPUR® madratsil lamades reageerib materjal sinu kehatemperatuurile ja kohandub sinu kehakujuga mõne minuti jooksul. Muidugi võib temperatuuritundlikkuse tõttu madalamatel temperatuuridel madrats või padi kehavormidega kohaneda aeglasemalt kui soojas ruumis tavaliselt.
Kas see materjal ei tekita minus nn kuuma tunnet?

Me saame seda küsimust sageli, kuid tegelikult ei ole TEMPURi® madratsil magades liigse soojuse tundmine probleem, kuna madratsi materjal on loodud reageerima ja reguleeruma vastavalt teie keha temperatuurile.
Vastavalt Tempuri uuele kollektsioonile on saadaval madratsid uute katetega SmartCool ja Tempur Air. SmartCool tehnoloogiaga valmistatud kate jahutab keha just magama jäämisel, keha lõdvestub, inimene rahuneb ja jääb kergemini magama. Uudne Tempur Air kate aga hoiab pidevalt jahedat temperatuuri, mis sobib ideaalselt inimestele, kes soovivad jahedat temperatuuri või higistajatele.

Kas madratsit või patju saab pesta või puhastada?

TEMPURi materjali ennast ei ole lubatud niisutada ega pesta. Kõiki madratsi- või padjakatteid võib pesta või puhastada vastavalt katetesse õmmeldud siltidel olevale infole. Siiski on valikus 1 padi, TEMPUR Pureclean mida ainukesena võib pesta pesumasinas kuni 60° C juures ja kuivatada kuivatis 2 tundi.
Kui magamise ajal on probleemiks on liigne higistamine või muud niiskusriskid, on soovitatav kasutada Tenceli linasid ja/või padjapüüre.
Need on valmistatud spetsiaalsest kangast, mis imab kiiresti niiskust ja säilitab optimaalse kehasoojuse ja kuiva magamispinna. Lina või tekikatte sees on õhku läbilaskev membraan, mis ei lase vedelikul madratsisse või patja siseneda ega sinna koguneda. Linad on saadaval erinevates värvides, suurustes. Tenceli linasid tuleks eelistatavalt kasutada madratsil või padjal ilma TEMPURi originaalkatteta või muu katteta. Piilu meie e-poodi või astu läbi meie esindussalongist Tallinnas. Ootame Sind!

Kas TEMPUR sobib ka lastele?

TEMPUR madratsid sobivad ka lastele, kuid alles alates vanusest, mil lapsed saavad end ümber pöörata.
Madratseid ei soovitata beebidele! Padjad “Original Junior” ja “Traditional Soft” on eriti sobivates suurustes lastele ja noortele.

Kas see on normaalne, et TEMPUR toodetega harjumine võtab aega?

Enamus inimesi vajavad aega, et harjuda TEMPURi materjali ainulaadsete omaduste tunnetamisega. Kui varasem kogemus puudub, siis on loogiline, et kehal läheb uut tüüpi toestuse ja tundega harjumisega aega. Tempur madrats kohandub sinu kehakujuga. Eriti hästi tuleb see välja magamisasendi muutmisel, näiteks külili keerates.

Millistel juhtudel peaksite valima TEMPURi kattemadratsi?

Kui soovid nautida TEMPURi mugavust, aga sul on juba mõne teise kaubamärgi madrats, võid sellele peale panna TEMPURi kattemadratsi. Alusmadrats ei tohiks siiski olla liigselt kulunud, st. lohkudega või mõnel muul viisil deformeerunud. Sellistel juhtudel “kordab” TEMPURi kattemadrats alusmadratsi deformatsioone ning kattemadratsil puudub kasutegur. Kui alusmadrats on kõva ja ebamugav, siis TEMPURi pealismadrats tagab vajaliku mugavuse – kohandub kehakujuga ja pakub une ajal kehale parimat tuge: õiges asend, kus selg ja lihased l.õdvestuvad.
TEMPURi kattemadratsit saab kaasa võtta, kui plaanite pikemalt kodust väljas viibida & soovite tunda sama mugavust mis kodus magades. Kattemadratsit on lubatud hoida kokkurullituna, mis on heaks alternatiiviks majutamisel, kui ainsaks võimaluseks külalisi magama panna on lahtikäiv diivan.
Pakume kattemadratseid kõrgusega 5, 8 ja 10 cm.

Külasta e-poodi või astu läbi esindussalongist, Pärnu mnt 110, Tallinn!

Kas on võimalik tellida mittestandardse suurusega TEMPUR madratsit?

Jah, TEMPUR pakub sellist võimalust. Palume sellisel juhul arvestadapikema tellimuse täitmise tähtajaga. Täpselt huvipakkuva suuruse väljaselgitamiseks võtke palun ühendust meie konsultantidega telefoni
teel +372 53614569 või kirjutage e-mailile: info@tempurshop.ee

Ootame Sind meie esindussalongi, Pärnu mnt 110, Tallinn!