42.90 sis. KM

Tervita oma meeli meie ainulaadse küünlakunsti maailmas, kus iga lõhn on loodud armastuse ja hoolikusega, kasutades vaid parimaid koostisosi. Meie eesmärk on pakkuda sulle mitte lihtsalt lõhna, vaid tõelist elamust.

Avasta meie patenteeritud Hearthwick Flame’i puidust taht, mis muudab küünla süütamise kunstiks.

See mitte ainult ei loo pika tantsiva leegi, vaid toob esile ka iseloomuliku särisemise, luues sellega ruumi ümbritseva keeruka kaminatunde. See pole lihtsalt küünal; see on lõhnade poeesia, mis tantsib õhus, vallutades ruumi sügava ja meeldejääva aroomiga.

Kohtu meie unikaalse ellipsikujulise anumaga, mis on kui kunstiteos omaette. See mitte ainult ei paku silmailu, vaid võimaldab ka suuremat vahakogumit, rikastades sellega sinu kogemust meie küünlatega. Tulemus? Tugevam, rikkalikum ja kaasahaaravam lõhnaelamus, mis kütkestab sind hetkest, mil küünla süüdata.

Meie küünlad on valmistatud ainult parimast esmaklassilisest soja ja parafiini segust, et tagada sulle ainulaadne ja kvaliteetne elamus. Nende koostisosade täiuslik sünergia saab teoks meie käsitöölises lähenemises, pakkudes sulle rohkem kui lihtsalt küünla – see on lõhnade kunstiteos, mis räägib oma lugu.